10/21/2011

dunia blogger: ngeriiiiii...!!!

hahaha ia lhooo.... gw baru aja abiz baca postingan blogger yang yahhh bisa dibilang uda banyak readers nya lah... nawhh di postingan tuu dia marah2 gitu de soalnya ada blogger lain yang copy tutorialnya... damn.. dasar emang tukang copy...!!! yahhh gw juga emang suka see ngopas codes.. tapi gw modif sendiri kok.. kalo bener2 ngecopy and gag dimodif see pazti gw bakalan naro credit... ihhh ngeri dee gw.. yang ada tagboard gw ntar malah jadi ajang spam buwad nyumpahin gw kalo gw sampe copycat code2 mereka...!!!
anyway.. its friday now.. yeayyy...!!! tomorrow is weekend then... but... monday almost come.. and ive my exams..!! gasp.. what is this life..!! gw belom persiapan sama sekali buwad UTS besok.. yang ada malah gw tiep hari melototin lappy.. mending belajar baca materi.. ne gw malah facebook-an ngeupdate FT.Island.. twitteran buwad ngecheck bestie2 beliebers gw.. and neehh lagi hoby baru gw blogging... >.< well then... gw mezti ngampuz.. byee peeps :)

Labels:

0 Comments:


Read this first before proceeding, cause it's important.
So this is how i roll, mate.
1. You don't spam on my comment section.
2. You don't ask for something under my property (for example, codes or photos).
3. You don't come and object all the shits i said in my posts, cause it's MY opinion and thinking.
4. You don't bitch around like you do on other websites.
5. Last of all, be nice. Cause i will give you twice whatever you give to me.

Post a Comment