5/20/2011

i got an "Heart Attack" at 2:27 am....!!

ya ampunnn.... gw uda stuck mpe jam 2:51am kaga' tidor-tidor mpe jam segini.....
niatnya see tadi pengen nyelesein laporan... tapi ujungnya gag da yang kelar.... ahhh, gw bencii diri gw yang kaya gini... ga biza manage waktu baik2... ntar pada keteteran dah baru tau rasa... >.<
well, fine.. i just havent finished my report fo tomorrow morning... <hello...?? 2moro..!! its already Friday here...> but i was like omfghjasyajdbadhsgafs... hahaha... okay i did keyboard smashing cuz of this:


FT.Island >> Return's MV Teaser <<

really.. i was soo breathless... just cant wait to watch the full MV...
busettt dah ne FT.Island... belom aja gw kesampean beli albumnya yang Satisfaction, Five Treasure Island...
ehhh sekarang uda keluar lagi yang baru, their Korean Album "Return"... gahhh.. pls give mehh a chance to take a breathe.. then you can start to attack my heart again.... lol... gw mule ngelantur... bezok mezti sekolah, and gw belom tidor.... kalo sampe bokap gw bangun.. nee lappy di jual lagi kalee.. kaga' diijinin dah gw make... gash.. gag kebayang dah gw.. secara ne the one and only way gw biza deket sama oppa-deul and justin gw...!!! okay... kaya'nya otak gw uda rada-rada konslet gitu... dari tadi gw uda ngelantur... actually, gw sama sekali gag tw pake tenaga apa gw nge-typo ne postingan...!! mata gw uda sembab melototin ne layar dari tadi....  keyboard uda gag keliatan... burem seburem idup gw...
ok.. ok.. sebelum elo2 pada ngelemparin gw sepatu.. gw tutup ne postingan kaga jelazz...
tapi ada videonya FTI.. gag jadi dah gw bilang "gag jelaz"...!! >.< secara oppa2 gw nohh (nunjung ahong n jjong) selalu jelaz... bair kata minuz gua nambah n dikuadratin pula.. ke"tampan"an mereka mase biza terdeteksi... alayyy ne gw.. kaga abiz2 ne postingan jadinya... well.. gw chaww yeee..

byeee... >.<

Labels: ,

0 Comments:


Read this first before proceeding, cause it's important.
So this is how i roll, mate.
1. You don't spam on my comment section.
2. You don't ask for something under my property (for example, codes or photos).
3. You don't come and object all the shits i said in my posts, cause it's MY opinion and thinking.
4. You don't bitch around like you do on other websites.
5. Last of all, be nice. Cause i will give you twice whatever you give to me.

Post a Comment